20 Жовтня, 2017 - Admin

«Економія енергоресурсів у побуті»

В рамках проведення місячника електробезпеки  та з метою формування в учнів уявлення про енергозберігаючі технології, розуміння ними необхідності бережливого ставлення до використання енергоносіїв, розвитку навичок роботи із різними джерелами інформації у 3-му класі відбувся  єдиний урок «Економія енергоресурсів у побуті».

Урок пройшов у формі рольової гри. До класу завітав казковий герой – Буратіно, який невміло використовував енергоресурси та не вмів на цьому заощаджувати. Діти вирішили допомогли йому та запросили до себе на урок.

Третьокласники перетворилися не експертів: з миттєвого вирішення питань енергозбереження; з питань великих вкладань коштів задля заощадження грошей; з питань заощадження на кухні; з питань заощадження води та з питань заощадження у власному будинку. Діти-експерти розповідали про різні способи розумного споживання енергії та ресурсів.

Наприкінці  уроку Буратіно подякував школярам за цікаву розповідь та зробив висновок, що бережливість — краще прибутку.  На згадку про урок Буратіно подарував третьокласникам по золотій монетці зі словами «Будьте енергоощадними!»

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *