22 Січня, 2016 - Admin

Декада громадянського виховання в початковій школі

У вихованні громадянина велика роль належить початковій школі. Вона  виконує роль фундаменту, на якому будується вся система громадянського виховання школярів. Чим глибші і змістовніші будуть знання учнів про рідний край, про свою Вітчизну, про його видатних людей, тим більше буде можливості у формуванні почуття любові до рідного краю, України, історичної пам’яті, духовності, національного характеру.

Учні 2-го  класу разом із вихователем Федоренко Г.Г. підготували та провели міні проект «Славетні українці». Діти  познайомилися  із життям та діяльністю таких відомих українців, як Ярослав Мудрий, Г.С.Сковорода, Л.Українка,Т.Г.Шевченко, М. Амосов.

Для учнів 3-го класу вчитель Лютко О.М. та вихователь Буклей С.І. провели виховний захід «Україно, матінко моя». На якому співали українські пісні, розповідали вірші про велич України, виконували різні завдання, якими доводили що є маленькими патріотами своєї країни.

Учні 4-го класу відправилися у віртуальну подорож «Сім чудес України», де  мали змогу разом із вихователем Білашко В.М. подорожувати такими історичними та культурними об’єктами, як заповідник “Кам’янець”, Софіївка, Софія Київська, Києво-Печерська лавра, Херсонес Таврійський, Хортиця та Хотинська фортеця.

DSCN2882 Слайд1 IMG_9674 IMG_9670 IMG_9659 DSCN2896 DSCN2897 DSCN2891

 

 

 

 

 

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *