14 Січня, 2015 - Admin

ДОПОМОЖЕМО БРАТАМ НАШИМ МЕНШИМ!

Чи задумувалися ми – як братам нашим меншим взимку живеться? За своїми повсякденними клопотами люди навіть не помічають труднощів, з якими стикаються в зимову пору пернаті друзі. Так, багато з них відлетіли в теплі краї і ми з нетерпінням чекаємо їх повернення, бажаючи знову почути дзвінкий спів. Адже із пташиним співом приходить весна. Та як бути тим птахам, які залишаються поряд з нами взимку?

Не відлітають на зиму дятли, сороки, ворони, галки, горобці, синиці. Вони взимку знаходять для себе корм.

Сутужно птахам буває тоді, коли снігом занесені поля, сади. парки, ліси. У цей час їм дуже потрібна допомога. Тому в нашому навчальному закладі була проведена природоохоронна акція “Годівниці для птахів”. Більшість учнів активно взяли участь у виготовленні годівниць для птахів, щоб допомогти своїм друзям.

14 січня 2015 року учні нашої школи разом з головою санітарно-господарчого центру учнівського самоврядування Кравцовою Альоною розвісили годівнички на подвір’ї нашої школи.Тепер кожного ранку злітатимуться птахи до своїх їдалень, де на них буде чекати смачна їжа – гарбузове та соняшникове насіння, пшоно, зерна пшениці.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *