13 Жовтня, 2017 - Admin

Дивний та незвичайний світ ігор «Lego Ніндзя Го»

13 жовтня дівчатка 3-го класу ще зранку привітали своїх однокласників з Днем захисника України. Вони побажали майбутнім захисникам мужності, сміливості, витривалості та міцного здоров’я. А після уроків дівчатка запросили хлопчиків в дивний та незвичайний світ ігор «Lego Ніндзя Го».

Ігри Lego Ніндзя Го – унікальний світ справжніх і відважних воїнів, які поважають старших і шанують традиції предків, які захищають світ від темних сил. Вони не бояться небезпеки і завжди готові без вагань віддати своє життя заради друзів і рідного дому. Тому нашій державі теж необхідні такі сильні, сміливі і непереможні захисники. Ось хлопчикам і було запропоновано перевтілитись у незвичайні ігрові образи і поринути у світ цікавих та захопливих пригод та довести  готовність захищати свою країну.

Діти змагались розділившись на команди «Ніндзя Го – мужні» та «Ніндзя Го – сміливі». У конкурсах «Ніндзя Го-ураган», «Ніндзя Го-боєць», «Ніндзя Го-силач»,  «Безстрашний Ніндзя Го», «Розумний Ніндзя Го», «Винахідливий Ніндзя Го» третьокласники показали свою швидкість,відважність, силу, стриманість,  кмітливість, винахідливість, дружню  підтримку, які притаманні захисникам нашої держави. Найцікавішим виявився конкурс «Винахідливий Ніндзя Го», де діти з допомогою Lego-конструктора «ШІСТЬ ЦЕГЛИНОК» склали майбутнього захисника України, наділивши його незвичайними здібностями.

Під час свята третьокласникам вдалося довести, що вони гідні захисники своєї держави.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *