9 Листопада, 2015 - Admin

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ

Пройшовши тернистим шляхом випробувань, співуче українське слово сьогодні лунає вільно на українській землі! Сподіваємось, що нове покоління пошанує, полюбить українську мову так само палко, як і її найталановитіші поети та письменники.

9 листопада в нашому закладі  пройшла загальношкільна урочиста  лінійка, на  якій учитель української мови та літератури  О.А. Курило оголосила про відкриття Тижня української писемності та  мови, ознайомила з основними заходами та  закликала брати активну участь у  їх проведенні. Учні 5 класу, Курило Богдан та Мудра Анастасія, розповіли про заснування Дня української писемності та мови, якому й присвячується проведення предметного тижня. Присутні дізналися багато цікавого про розвиток української писемності та мови, слухали пісні про найбільший скарб народу у виконанні учениці 11-го класу Ступки Таїсії та милувалися поезією українських поетів про рідну мову у виконанні учнів 5-го класу: Коротецької Поліни, Драчінської Анни та Гарібової Вулали.

Захід не залишив байдужим жодного з присутніх. Сподіваємось, що учні будуть берегти, плекати рідну мову та пишатися тим, що вони українці, що розмовляють українською.

SAM_3503 SAM_3513 SAM_3539 SAM_3568

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *