22 Лютого, 2019 - Admin

День народження школи

Ось уже 57 років коридори нашої школи переповнені дитячими голосами і сміхом, і саме стільки дарують учням міцні знання і тепло своїх сердець педагоги школи. Крок за кроком, як з – під пензля великого майстра, з рук учителів та вихователів виходить особистість, якій у майбутньому будувати державу.

Цього року заклад відзначив свій 57–й день народження – спільне свято всієї шкільної родини, день, якого з нетерпінням чекають усі мешканці планети під назвою “Школа”. 

Тож 22 лютого широко відчинивши двері,  школа вкотре гостинно зустрічала радісно усміхнених випускників різних років. Гості  мали змогу побувати на святковому концерті “Політ, відстанню 57 років”.  Присутні на святі батьки, вчителі, гості отримали  справжнє задоволення, незрівнянні хвилини творчого відпочинку, незабутні враження від чудового свята. Адже учні школи підготували неймовірні музичні вітання. Особливо вразили присутніх хореографічні номери у виконанні учнів 8, 3, 4, 9-их класів. Завоювала серця глядачів  і неперевершена гра у мініатюрах учнів 9-11 класів. Крім того гості свята мали змогу не тільки відпочити, алей проявити свої інтелектуальні здібності у конкурсах.

Школа – це те, що залишається, коли все забувається. Тож хочеться побажати  їй розумних учнів і мудрих вчителів,  тільки перемог,  і ніяких поразок. І звичайно –гарного польоту багато-багато років!

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *