23 Лютого, 2018 - Admin

День народження школи

Є різні свята – державні, професійні, сімейні… А день народження школи – це який? Звісно, сімейний!  Це коли всі разом, коли всім весело, коли всі  щасливі, коли всі один одним пишаються! День народження – спільне свято всієї шкільної родини!

Цього року   школа відзначила свій 56–й день народження. Напередодні свята 22 лютого в закладі відбувся ярмарок домашньої випічки. Усі класи прийняли в ній активну участь. А 23 лютого широко відчинивши двері, зустрічала школа радісно усміхнених випускників різних років. Гості  мали змогу побувати на святковому концерті “Від вересня до вересня…”. Присутні на святі батьки, вчителі, гості отримали  справжнє задоволення, незрівнянні хвилини творчого відпочинку, незабутні враження від чудового свята.

Ось уже 56 років коридори нашої школи переповнені дитячими голосами і сміхом, і саме стільки дарують учням міцні знання і тепло своїх сердець педагоги школи. Крок за кроком, як з – під пензля великого майстра, з рук учителів та вихователів виходить особистість, якій у майбутньому будувати державу.

Прийми ж вітання, школо! Зустрічай і проводжай юнь свою. Вболівай за їх невдачі, радій їх успіхам і життєвим злетам.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *