21 Листопада, 2017 - Admin

День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій  Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

Саме в цей день з метою вшанування Героїв Майдану в 2 класі була проведена бесіда «Хто вони герої Небесної сотні», в 3 класі була проведена година спілкування «Герої не вмирають», також учні побували на тематичній виставці в бібліотеці. Наш бібліотекар розповіла присутнім про події цих років та побажала всім  не втрачати людську гідність та вірити у щасливе майбутнє нашого народу. В кінці заходів діти вшанували пам’ять загиблих Героїв Майдану хвилиною мовчання.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.
Слава Україні! Героям слава!

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *