15 Травня, 2015 - Admin

Година спілкування «Цінності моєї родини»

Родина – це не просто люди, які проживають під одним дахом. Це тісна єдність рідних людей, які представляють покоління – від самого меншого члена сім’ї до сивочолих дідусів, прабабусь. Це та тиха гавань, у якій завжди нас чекають, зрозуміють, найбільше люблять.

У 1 класі пройшла година спілкування «Цінності моєї родини». Учні висловлювали свої думки та відповідали на питання, що таке рід, на чому ж тримається родина, які основні цінності кожної української сім’ї. До найважливіших цінностей сім’ї діти віднесли повагу між її членами, культуру спілкування, взаємопідтримку, чесність, працьовитість, здоров’я тощо. Також вони розповідали про свої домашні обереги, які складають цінність для їхньої сім’ї, виготовили родинне дерево, та оформили фотовиставку «Тато, мама, я – щаслива сім’я».Школярі зрозуміли, що міцна родина – це міцна держава!

У 2 класі 15.05.2015 відбулося родинне свято “Щаслива родина- щаслива дитина”.Під час свята батьки переглянули відеороліки за участю своїх дітей

“ Чому я люблю матусю?”, “Який мій татусь”, “Шкільна родина”. Учні підготували для своїх рідних яскраві художні номери, розповіли багато теплих слів про дідусів і бабусь. Батьки не були пасивними спостерігачами на цьому святі, їм було запропоновано прийняти участь в імпровізації   народної казки “Курочка ряба”, з чим вони чудово справились. Подія стала своєрідним єднанням рідних душ, взаєморозуміння, любові та поваги.

2 IMG_4538 IMG_4543 Фото1754

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *