5 Вересня, 2017 - Admin

Година спілкування «Не згасити вогонь пам’яті»

74 роки  відділяє нас від тих днів, коли наше рідне селище Нова Водолага була звільнена від фашистських загарбників. Та скільки б не пройшло років і десятиріч, ми завжди будемо звертатися до тих історичних подій, що знаменують перемогу життя над смертю, розуму над безумством, гуманності над варварством.

В рамках проведення Вахти пам’яті «Є пам’ять, якій не буде кінця», з метою виховання в учнів поваги до героїчного минулого народу, національно-патріотичного виховання підростаючого покоління, формування шанобливого ставлення до історії українського народу та національної гідності,  у 2 класі вихователем Клочко В.М. була проведена година спілкування  «Не згасити вогонь пам’яті». В ході виховного заходу діти дізналися про цікаві історичні факти і події під час Другої Світової війни. Учень нашого класу, Бондаренко Сергій, підготував цікаву доповідь про свого прадіда – ветерана Лиманського В.П. Також Сергійко приніс до класу справжні сімейні реліквії – це нагороди свого прадіда, його фотокартки, військові записи та польову флягу, яка залишилася з тих страшних часів.

Дорогою ціною дісталося  звільнення від фашистських загарбників для нашого селища. Минатимуть роки, змінюватимуться люди, покоління і настане той час, коли зовсім не залишиться живих свідків того страшного лихоліття, але пам’ять про них житиме вічно!

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *