29 Жовтня, 2019 - Admin

ВІДЧУЙ КАЗКУ В РЕАЛЬНОСТІ

Осінь! Канікули! Довгоочікувана та безтурботна пора кожної дитини… Це незабутній час, який обіцяє чудовий відпочинок. Звісно, що шкільна пора дуже відповідальна і до навчального процесу треба підходити серйозно… Але діти завжди залишаються дітьми. Їх завжди хочеться балувати, дарувати подарунки і робити можливі сюрпризи! І ми, дорослі, вирішили подарувати нашим дітям свято, повний незабутніх вражень, побувавши з ними, дійсно, в казці!

29 жовтня 2019 року наші діти разом з класним керівником та вихователем вирушили в Харківський екопарк. Це незабутня поїздка! Екопарк Фельдман або, як його ще називають, Санта Хаус Фельдман – прекрасне місце для відпочинку та різноманітних дитячих розваг. На території парку знаходиться зоопарк, але не в звичному для нас розумінні. На відміну від звичайного зоопарку, тут можна знаходитися у вольєрах (не у всіх, звичайно!) разом з тваринами. Наші діти годували тварин з власних рук, гладили їх, фотографувалися з ними. Це здорово! У дітей була можливість спостерігати за тваринами не через сітку, а знаходитися безпосередньо біля них поруч. Ми бачили багато птахів! Павичі важною ходою прогулювалися по пташиному двору екопарку разом з цікавими курочками племінних порід. Такого у бабусі в селі не побачиш! В захопленні були дітлахи від смішних мавпочок , яких нарядили в яскраві костюми. Вони гралися в своєму ігровому куточку, неначе діти на прогулянці. Велика кількість яскравих клумб, оформлених в сучасному дизайні, прикрашали всю територію парку, надаючи йому неймовірну казковість.

Але це тільки початок нашої подорожі. Там же, на території екопарку, знаходиться майданчик з надувними гірками, батутами і лабіринтами. Скільки хочеш, стільки й стрибай! Скільки радості, захвату, крику, скільки шуму!  Відвідайте екопарк!   Екскурсія – це так здорово і цікаво, а коли ти ще й з друзями, то це просто СВЯТО!

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *