29 Квітня, 2016 - Admin

Все пам’ятає батьківська земля…….

29 квітня 2016 року учні 8-го класу, разом з класним керівником Губою Т.А. та вихователем Руденко О.Я., відвідали музей Бойової Слави, розташований в селі Ордівка Нововодолазького району.

Це була незабутня екскурсія…. Ті, хто прийшов уперше були настільки вражені побаченим, що, навіть, не хотіли щоб екскурсія закінчувалась. А ті, хто вже бував там раніше, поновив  свої спогади.

Ми побачили невелику, але дуже цінну експозицію матеріалів про життя, військову та громадську діяльність наших співвітчизників. На окремому стенді зібрані фотографії наших земляків-героїв. Також в музеї зберігаються листи солдатів, одяг, зброя та інші речі, зібрані по крихтам, знайдені випадково або подаровані музею.

З трепетом і цікавістю, затамувавши подих, діти слухали дивовижну історію життя жителів нашого  району.

 Усі матеріали музею, стенди, експонати, панорама військових подій допомагають нашим сучасникам перенестися в ті далекі часи й зрозуміти всю велич подвигу простих людей.

Музей – це скарбниця дорогоцінних знань про історію нашої країни, того куточка, де ми народилися і живемо. В музеї Бойової Слави ми маємо змогу перегорнути сторінки історії років Другої Світової війни, пройти стежками, скропленими кров’ю солдатів – визволителів та сльозами їх рідних.

SAM_4335 SAM_4337 SAM_4342 SAM_4341

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *