11 Грудня, 2016 - Admin

Всеукраїнський тиждень права

З нагоди проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини в Україні указом Президента України від 8 грудня 2008 року № 1149/2008 встановлено започаткувати проведення Всеукраїнського тижня права щороку в тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини.

В 2016 році в Україні Всеукраїнський тиждень права проходив з 05 по 11 грудня. Упродовж цього тижня в нашому закладі пройшов Всеукраїнський урок «Права людини», а також тематичні заходи інформаційного, освітнього та виховного характеру: науково-практичні семінари, круглі столи, дискусії, майстер-класи, правові ігри, конкурси, брейн-ринги, зустрічі, лекції на тему захисту прав людини та інші.

8 грудня 2016 року  для  учнів 5-9-х та 11-го  класів були проведені години спілкування на теми: «Права та свободи дитини», «Право, закон, відповідальність», «Правознавство – фундамент громадянського демократичного суспільства», «Я маю права! Конституційні гарантії захисту прав і свобод людини».  До проведення цих заходів були залучені  представники  різних служб,  а саме   Карпенко І.В.  – головний спеціаліст сектору служби у справах дітей ССД Нововодолазької РДА, Базюк А.Ф. – фахівець із соціальної роботи  районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей і молоді, Федоренко А.В. – інспектор ювенальної превенції  Нововодолазького відділення  поліції.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *