26 Травня, 2017 - Admin

Випускний вечір

Випускний вечір – це вечір вдячності та світлої печалі, вечір бажаного, очікуваного. Цей вечір має стати прекрасною пам’ятною подією, що завершить важливий життєвий відрізок кожного випускника. Шкільний випускний є найбільш значущим і урочистим днем в житті кожного учня. Його чекають довгі 11 років, як випускники, так і батьки з вчителями. У кожній школі в підготовці до випускного вечора підходять з усією відповідальністю. Тож і цього року ця важлива подія в житті випускників, батьків та вчителів відбулась урочисто та на високому рівні. Цьогоріч випускний бал пройшов у формі “Фабрики зірок”. 26 травня 15 випускників-фабрикантів отримали в нагороду атестат, привітання і напуття від адміністрації, перших вчителів, людей, які за роки навчання стали рідними, батьків та рідних.

Ось уже відлітає їх дитинство. Воно йде тихо і непомітно. З коротенькими платтячками та іграшками, зі шкільними дзвінками, з голосом улюбленої вчительки, з першим коханням. І нарешті настає той день, коли дорослі принци і принцеси залишають чарівне королівство. Вони співають фінальну пісню, відпускають свої мрії на волю з кульками і вальсують прощальний шкільний вальс, адже завтра почнеться доросле вже життя.

Щиро вітаємо всіх випускників. Бажаємо Вам щастя, здоров’я, щоб всі ваші мрії здійснилися. Не забувайте один одного та рідну школу!

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *