15 Вересня, 2016 - Admin

Вибори голови учнівської ради

15 вересня відбулися вибори  голови учнівської ради ДО «Всесвіт» . Серед кандидатів було четверо учнів закладу: Борисенко Дарія — 9 клас, Кругла Олександра — 9 клас, Рожок Вадим — 11 клас, Єпринцев Владислав — 11 клас. У шкільному холі були розміщені плакати з передвиборними програмами кандидатів, які вірили в свою перемогу.

Тиждень передвиборної агітації завершився голосуванням учнів 5-9-х, 11-го класів та педагогів.  За процедурою виборів спостерігала шкільна виборча комісія. У голосуванні взяло участь 114 виборців, 10 з яких не підтримали жодного з кандидатів. Найбільшу кількість голосів отримала учениця  9-го класу Кругла Олександра.

У Олександри багато планів на майбутнє:  «Я згуртую навколо себе сильну команду і буду працювати на благо школи. Це буде  єдина команда нашої школи. Тому треба об’єднатися і на власному прикладі показати, що світле майбутнє в наших руках. Справа – за професійною командою, що має зацікавленість і волю. Щирість моїх намірів та спроможність їх реалізувати буде підтверджена практичними діями».

Тож бажаємо їй успіхів та творчих звершень на  новій посаді.

Виборча кампанія триває

Виборча кампанія триває

Голосування

Голосування

Голосують педагоги

Голосують педагоги

Адміністрація закладу бере участь у голосуванні

Адміністрація закладу бере участь у голосуванні

Підрахунок голосів

Підрахунок голосів

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *