16 Вересня, 2019 - Admin

Вибори голови учнівської ради

З 2 вересня 2019 року у нашій школі було розпочато передвиборчу кампанію кандидатів на посаду голови учнівської ради. За цей час кожен з кандидатів створив свою власну програму, в якій вказав всі свої наміри та побажання виконуючи обов’язки на цій посаді. Передвиборча агітація проходила шляхом виборчої програми. А також складання плану роботи на період президентських перегонів.У ході виборчої гонки однією із найбільш актуальних проблем було складання та уточнення  списків кандидатів на посаду голови учнівської ради.

У рамках передвиборчої програми було виготовлено 150 бюлетенів, а також скриньку для таємного голосування.

13 вересня школа помітно пожвавішала. Команди підтримували своїх кандидатів, виявляли неабияку активність. Кандидатів на посаду голови учнівської ради зареєструвалося  четверо, а саме Коротецька Поліна, учениця 9-го класу, Кравцова Аліна, учениця 10-го класу , Терещук Єлизавета, учениця 9-го класу, Харитюк Микита, учень 11 класу. 

У таємному голосуванні взяла участь 121 особа. За  підсумками шкільних виборів переможцем став учень 11-го класу Харитюк Микита, який набрав 42 голоси.

16  вересня  в школі пройшли загальношкільні збори учнівського самоврядування, під час яких відбулася інавгурація голови учнівського самоврядування. Микиту привітав директор закладу Єрмаков С, Ю., побажавши досягнути найвищого рівня в плані самоврядування. Крім того цього дня було обрано новий склад учнівської ради:

ЦЕНТР НАВЧАННЯ ТА ДИСЦИПЛІНИ     начальник  –  Карамушкіна Лілія
заступник –  Осауленко Поліна
САНІТАРНО-ГОСПОДАРЧИЙ  ЦЕНТР    начальник –   Терещук Єлизавета
заступник –   Федоренко Вікторія
ПРЕС-ЦЕНТР              начальник –  Кравцова Аліна
заступник –   Мащенко Ксенія
СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧИЙ  ЦЕНТРначальник –Волокітін Антон
заступник –   Карась Владислав
ЦЕНТР РОБОТИ  З МОЛОДШИМИ  ШКОЛЯРАМИначальник –  Дудніченко Крістіна
заступник –  Гузенко Діана
ЦЕНТР „ДОЗВІЛЛЯ”  начальник –   Коротецька Поліна заступник  –  Луценко Дарія

Члени учнівської згодом на зустрічі з педагогом-організатором Звенигородською І.В. обговорили плани та дії самоврядування на найближче майбутнє.

Тож бажаємо новому складу учнівської ради на чолі із новим головою успіхів та творчих звершень.

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *