31 Жовтня, 2016 - Admin

Вечірка на Хеллоуін

31 жовтня шестикласники поринули у світ фантастики. Вони перевтілилися у костюми  героїв, які в цей день дуже популярні у заокеанських країнах. Ознайомлюючись зі світовою культурою, релігією інших країн на уроках історії, іноземної мови (англійської мови) , під час виховних бесід та годин спілкування , діти дізналися про свято Хеллоуін або День всіх святих. Як підсумок для них стала вечірка на Хеллоуін, яку готували учні класу. Не залишилися осторонь  і батьки.

Пропуском на свято став гарбуз та  «старшні» смаколики, виготовлені руками дітей і батьків, і , звичайно, костюм.

Діти приготували всі костюми, представили своїх «героїв», батьки підготували виставку гарбузів та смаколиків.  Коротецька П., та Терещук Л. приготували повідомлення про походження свята Хеллоуін, розповіли чому саме так одягаються і показали презентацію про це свято. Свято продовжили ігри та розваги. Діти готували вечерю для відьом, літали на мітлах, складали пазли , розфарбовували малюнки із зображенням гарбуза. В захваті були гості вечірки і від танцю з мітлам.

Час промайнув швидко.  Фінальним завершенням вечірки стала передача свічки із побажаннями добра і всього хорошого. Діти бажали ніколи не зустрічатися з темними силами,  не бути злими та байдужими. Як завжди добро перемогло .

Випеченими смаколиками діти пригощали своїх батьків, вчителів та однокласників. Розійшлися всі у гарному, позитивному настрої.

w66poujrfn0 xj_uxjzfkpk 8-oljkeum-8 bewhmvor0zu ea6txvkdkx0 hhvy59dolsa nlrjwr19fim trxevdufqjq uoo17ridebi

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *