15 Листопада, 2017 - Admin

Брейн-ринг “Я- учасник дорожнього руху”

Тему нашого змагання ми обрали не випадково. Дорожній рух і все, що пов’язано з ним – це проблема, яка, на жаль, постала в нашій країні і в інших державах дуже гостро. Щороку зростає кількість випадків порушення і недотримання правил дорожнього руху. Головна причина цього – низька дисциплінованість з боку як автомобілістів, так і пішоходів, відсутність взаєморозуміння між ними.

Безпека дорожнього руху – це наше з вами повсякденне життя: ми йдемо до школи, переходимо вулицю, катаємося на велосипеді. Тому так необхідно суворо дотримуватися правил дорожнього руху, або, кажучи іншими словами, дотримуватися правил життя.

Під час брейн-рингу семикласники показали добрі знання з даної теми. Вони прийняли участь у бліц-турнірі “Знаю і дотримуюся правил вуличного руху”, “ Дорожні знаки”, де діти називали дорожні знаки та складали про них віршики для малят. Активно пройшов раунд “Домалюємо знак” та конкурс капітанів, під час якого капітани команд змагалися у кмітливості та вмінні розгадувати кросворди. На закінчення брейн-рингу команди створили агітаційні плакати “Де не можна гратися”.

Перемогу у брейн-ринзі отримала команда «The best».

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *