9 Лютого, 2016 - Admin

«Безпека в Інтернеті»

День безпечного Інтернету прогресивне людство відзначає щороку в другий вівторок лютого, адже дана проблема давно вже стала однією з глобальних. Цю традицію запровадили в Європі в 2004 році, бо питання інформаційної безпеки виявилися актуальними для різних країн світу. В тому, щоб зробити Інтернет чистішим і безпечнішим, без хакерів, терористів, спаму зацікавлений будь-який Інтернет-користувач.

 В рамках  Дня безпечного Інтернету 9 лютого у 8 класі  нашого закладу було проведено  виховний  захід «Безпека в Інтернеті» , спрямований на оволодіння учнями навичками безпечної роботи в Інтернеті ,на якому розглядались  питання, пов’язані з правильним користуванням мережею та  можливі ризики в Інтернеті, про різноманітні антивірусні, анти шпигунські програми.

   Вихователь Руденко О.Я. Та класний керівник Губа Т.А.  підготували мультимедійні презентації «Правила безпеки в Інтернеті», в яких ознайомили з основними загрозами, що є в мережі та засобами боротьби з ними.

  Інтернет, як наш світ. Він може бути прекрасним і корисним засобом для навчання, відпочинку, спілкування з друзями. Але, як і реальний світ, Мережа теж може бути небезпечною. Все залежить тільки від нас!

SAM_3958 SAM_3960

Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *